Ποιοι Ειμαστε

H Ron rent a car δημιουργήθηκε το 1994 και αποτελεί επίσημο μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (Σ.Τ.Ε.Ε.Α.) και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου και σκοπό την εξυπηρέτηση με ποιοτικές και ανταγωνιστικές λύσεις γίναμε γρήγορα μια αξιόπιστη δύναμη στον χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Στόχος και φιλοσοφία.

Στόχος μας είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών με ανταγωνιστικές και ποιοτικές λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες ,άριστες και ασφαλείς υπηρεσίες και επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι ανάγκες σας είναι υψηλής προτεραιότητας και εμείς σεβόμενοι αυτό, σας προσφέρουμε άριστη και κορυφαία εξυπηρέτηση.

Όραμα

Με 2 σημεία εξυπηρέτησης στην Αθήνα και 24ωρη υπηρεσία παράδοσης και παραλαβής αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καλύπτουμε με μεγάλη ευελιξία τις ανάγκες σας. Η επικοινωνία πελατών και εταιρίας είναι πλέον άμεση εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες. Το όραμα μας είναι να συνεχίσουμε την δυναμική ανάπτυξή μας σε επίπεδο υπηρεσιών, οχημάτων και περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Υπηρεσίες

Στην Ron προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μίσθωσης αυτοκινήτων οι οποίες περιλαμβάνουν : ενοικιάσεις αυτοκινήτων (car rental) , μακροχρόνια μίσθωση (operating leasing), υπηρεσίες μεταφοράς προσώπων με οδηγό (chauffeur services) και διαχείριση στόλου (fleet management).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτων και τις υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας στο email : info@ronrentacar.gr

Διαθεσιμα αυτοκινητα Ενοικιαση

Διαθεσιμα Αυτοκινητα

Συχνες ερωτησεις & απαντησεις

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χρειάζεστε Ελληνική , Ευρωπαική η Διεθνή άδεια οδήγησης σε ισχύ, την ταυτότητά σας ή το διαβατήριο σας και πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard. H άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 έτη πριν την ημερομηνία ενοικίασης του οχήματος.
Για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας σας. Ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει αρκεί να έχετε άδεια οδήγησης εν ισχύ.
Όλα τα οχήματα της Ron Rent a Car καλύπτονται από μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ιδίων ζημιών. Αυτό σημαίνει οτι έχετε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε σας συμβεί στην Ελλάδα με ένα από τα αυτοκίνητά μας. Σε περίπτωση που ευθύνεστε εσείς για μία ζημιά ή κλοπή στο όχημα που έχετε ενοικιάσει από εμάς τότε μέχρι το ποσό της απαλλαγής πληρώνετε εσείς την ζημιά ή την κλοπή του οχήματος, ενώ η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει το υπόλοιπο ποσό. Το ποσό της απαλλαγής ξεκινάει από τα 700€ για τα οχήματα της κατηγορίας Α και αυξάνεται ανάλογα την κατηγορία που θα επιλέξετε.
Βεβαίως μπορείτε να ζητήσετε να έχετε πλήρη κάλυψη χωρίς την απαλλαγή ιδίων ζημιών. Η παροχή αυτή δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και με αύξηση του ποσού της κράτησης.
Όλα μας τα οχήματα έχουν οδική βοήθεια μαζί με την ασφαλιστική τους κάλυψη για όλη την Ελλάδα.
Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα 9:00 με 14:00, ενώ τις Κυριακές είναι κλειστό. Ωστόσο εμείς σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, μέσω τις ιστοσελίδας μας. Επίσης παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα όλες τις ώρες σε όλη την Αθήνα και την Αττική, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στο λιμάνι του Πειραιά. Υπάρχει και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο (+30 6932321163) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Η εταιρία μας εκτός από τα γραφεία μας στην Λεωφόρο Δεκελείας 3 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, παραδίδει και παραλαμβάνει αυτοκίνητα σε όλη την περιοχή της Αττικής. σε όλα τα ξενοδοχεία των Αθηνών, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε όλα τα λιμάνια της Αττικής και στο σπίτι ή στο γραφείο σας εφόσον είναι στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής.
Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της εταιρίας μας έιναι +30 6932321163 και λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Επικοινωνια

  • Λεωφόρος Δεκελείας 3
    143 43 Νέα Χαλκηδόνα
  • Τηλέφωνο: (+30) 210 6429 242, (+30) 210 2585 985 , (+30) 210 9968 197
  • Email: info@ronrentacar.gr
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-19:00
    Σάββατο 09:00-14:00

Συναίνεση στην τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο χρήστης, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα μας, εγγραφόμενος ως μέλος ή/και κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, ρητώς αποδέχεται και συναινεί στην από την εταιρεία μας τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων του, που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας.