Ποιοι Ειμαστε

H Ron Rent A Car είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των ενοικιάσεων επιβατικών αυτοκινήτων από το 1994, με έδρα την Αθήνα και πεδίο δράσης την ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής.
Κύρια χαρακτηριστικά μας είναι η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών, η άριστη κατάσταση των οχημάτων μας και η επαγγελματική σε συνδυασμό με προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας είναι οτι οι ανάγκες των πελατών μας είναι "ιερές" και είναι υποχρέωσή μας τα οχήματά μας να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό.
Ως "οικογένεια" σας φροντίζουμε σαν έναν από εμάς.

Χαλιβελάκης Νικόλας

Διαθέσιμα αυτοκίνητα Ενοικίαση

Διαθέσιμα Αυτοκίνητα

Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Για να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χρειάζεστε Ελληνική , Ευρωπαική η Διεθνή άδεια οδήγησης σε ισχύ, την ταυτότητά σας ή το διαβατήριο σας και πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard. H άδεια οδήγησης πρέπει να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 έτη πριν την ημερομηνία ενοικίασης του οχήματος.
Για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας σας. Ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει αρκεί να έχετε άδεια οδήγησης εν ισχύ.
Όλα τα οχήματα της Ron Rent a Car καλύπτονται από μικτή ασφάλεια με απαλλαγή ιδίων ζημιών. Αυτό σημαίνει οτι έχετε πλήρη ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε σας συμβεί στην Ελλάδα με ένα από τα αυτοκίνητά μας. Σε περίπτωση που ευθύνεστε εσείς για μία ζημιά ή κλοπή στο όχημα που έχετε ενοικιάσει από εμάς τότε μέχρι το ποσό της απαλλαγής πληρώνετε εσείς την ζημιά ή την κλοπή του οχήματος, ενώ η ασφαλιστική εταιρία καλύπτει το υπόλοιπο ποσό. Το ποσό της απαλλαγής ξεκινάει από τα 700€ για τα οχήματα της κατηγορίας Α και αυξάνεται ανάλογα την κατηγορία που θα επιλέξετε.
Βεβαίως μπορείτε να ζητήσετε να έχετε πλήρη κάλυψη χωρίς την απαλλαγή ιδίων ζημιών. Η παροχή αυτή δίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία και με αύξηση του ποσού της κράτησης.
Όλα μας τα οχήματα έχουν οδική βοήθεια μαζί με την ασφαλιστική τους κάλυψη για όλη την Ελλάδα.
Το γραφείο μας λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα 9:00 με 14:00, ενώ τις Κυριακές είναι κλειστό. Ωστόσο εμείς σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες την μέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, μέσω τις ιστοσελίδας μας. Επίσης παραδίδουμε και παραλαμβάνουμε αυτοκίνητα όλες τις ώρες σε όλη την Αθήνα και την Αττική, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στο λιμάνι του Πειραιά. Υπάρχει και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης όλο το 24ωρο (+30 6932321163) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Η εταιρία μας εκτός από τα γραφεία μας στην Λεωφόρο Δεκελείας 3 στην Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, παραδίδει και παραλαμβάνει αυτοκίνητα σε όλη την περιοχή της Αττικής. σε όλα τα ξενοδοχεία των Αθηνών, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε όλα τα λιμάνια της Αττικής και στο σπίτι ή στο γραφείο σας εφόσον είναι στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής.
Το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης της εταιρίας μας έιναι +30 6932321163 και λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Εξυπηρέτηση πελατών

  • Λεοφώρος Δεκελείας 3
    143 43 Νέα Χαλκηδόνα
  • Τηλέφωνο: (+30) 210 6429 242
  • Email
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00
    Σάβατο 09:00-14:00

Συναίνεση στην τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Ο χρήστης, επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα μας, εγγραφόμενος ως μέλος ή/και κάνοντας χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας, ρητώς αποδέχεται και συναινεί στην από την εταιρεία μας τήρηση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων του, που καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας.